lieve woorden...

Toen we onze bruiloft gingen plannen hadden we al heel snel voor onszelf bepaald; wij willen een hele relaxte dag, samen met onze kinderen (een dochter van acht en een zoon van vijf) en de mensen die het dichtst bij ons staan.

Een goede trouwfotograaf vinden die paste bij ons idee van een mooie bruiloft, was best even een uitdaging. Wij hebben Sandra gevraagd voor een kennismaking omdat wij onder de indruk waren van haar website waar prachtige foto’s op staan die goed weergeven wat Sandra allemaal aan kwaliteit in huis heeft. Omdat wij twee, nog vrij jonge, kinderen hebben, was het voor ons belangrijk om als gezin van tevoren kennis te maken met de trouwfotograaf. Voor Sandra was het geen enkel probleem om een avond bij ons thuis te komen en het klikte meteen. Ze heeft een zeer prettige persoonlijkheid, is rustig, heeft humor en komt met goede ideeën. Sandra begreep goed wat wij wilden en dit heeft zij op onze trouwdag meer dan waar gemaakt!

Wat zijn wij enorm blij met het prachtige album dat wij uiteindelijk mochten ontvangen. De foto’s geven exact weer hoe wij “onze” dag hebben beleefd: intiem, vrolijk, emotioneel, spontaan, liefdevol en relaxed. Sandra is een echte vakvrouw die onze trouwdag op prachtige wijze heeft weten vast te leggen!
— Marius & Kirsten
fotograaf_friesland_1060.jpg
Voor onze trouwdag waren we op zoek naar een fotograaf die vooral leuke spontane foto’s kon maken. Via via kwamen we terecht bij Sandra. Tijdens het intakegesprek bij haar thuis luisterde ze goed naar onze ideeën en wensen en dacht ze met ons mee. Dat gesprek gaf gelijk een goed gevoel.

Op onze bruiloft heeft ze prachtige foto’s gemaakt en wist ze precies de voor ons speciale en belangrijke momenten vast te leggen zonder daarbij op te vallen. Daarnaast voelde ze niet alleen ons als bruidspaar erg goed aan, maar ook onze gasten. Kortom, een echte aanrader! Bedankt voor alles Sandra!
— Geoffrey & Klaske
Trouwfotograaf_Drenthe
Sandra was onze trouwfotograaf. Van te voren werden al onze wensen en ideeën besproken, dat was erg fijn. Op de trouwdag zelf wist zij de mooist mogelijke foto’s te maken van elk moment van de dag. Ze heeft oog voor detail en maakt prachtige spontane foto’s. Ze is heel professioneel en zorgt dat alles tot in de puntjes goed geregeld is. Heel erg bedankt Sandra, we zijn heel blij met de prachtige foto’s en het album!!
— Michiel & Iris
trouwfotograaf_groningen
In onze zoektocht naar een trouwfotograaf hebben wij Sandra ‘via via’ gevonden. Wat ons vooral aansprak is dat ze Delft heel goed kent en hele mooie reportages heeft gemaakt met kinderen. Voor ons was dit erg belangrijk, het was de bedoeling dat onze grote dag werd vastgelegd, maar de kinderen hebben hier natuurlijk een belangrijke rol in gespeeld. De kinderen zijn door Sandra erg op hun gemak gesteld en dit heeft geleid tot hele mooie ongedwongen foto’s. Het is mooi om te zien dat je iedere keer dat je naar de foto’s kijkt, je weer nieuwe dingen ontdekt. Mede dankzij Sandra kunnen wij terugkijken op een hele bijzondere dag met mooie herinneringen.
— Robbert & Nicole
trouwfotograaf_delft
Sandra heeft van onze grote dag een mooie reportage gemaakt; vanaf de eerste voorbereidingen met de make-up tot en met het feest in de avond.

Daarnaast Sandra heeft ook een prachtige fotoreeks gemaakt met mijn paard en honden. Wij vinden Sandra als fotograaf goed en fijn om mee te werken. Ze is enthousiast, heeft goede ideeën over hoe ze een foto wil hebben, maar weet ook de ideeën van de personen zelf goed uit te werken. Als vrienden of kennissen ons vragen naar een fotograaf, dan raden wij Sandra zeker aan!
— Koen & Sandra
trouwfotograaf_beetsterzwaag_delft
Sandra was de fotograaf op onze bruiloft. Vooraf is zij eerst bij ons thuis geweest om kennis te maken met ons en onze kinderen. Ze heeft toen onze behoeften en wensen geïnventariseerd. Deze persoonlijke manier van werken is ook terug te vinden in het eindresultaat: een prachtig trouwalbum. Hierin staan natuurlijk alle hoogtepunten van de dag, maar ook de details zijn heel mooi vastgelegd. De nabewerking van de foto’s is zichtbaar met veel toewijding gedaan. We willen je alvast reserveren voor ons 12,5 jarig jubileum!
— Marcel & Stefanie

Tijdens het kennismakingsgesprek bleek Sandra erg goed voorbereid, ze hanteerde een vragenlijst met allerlei mogelijke zaken en ze luisterde naar onze wensen. De klik was er meteen. Vandaar dat wij voor Sandra hebben gekozen om onze mooie dag vast te leggen.

Op de dag zelf merkten wij niet eens dat Sandra er was, ze werkt supersnel, staat er op de juiste momenten en legt de details vast. Tijdens de fotoshoot op de heide stelde ze ons op ons gemak en liet ons meermalen lachen. Met als resultaat verbluffend mooie foto’s.

Als je een fotograaf voor jouw bruiloft zoekt, zoek dan niet verder. Nog dagelijks zijn wij onder de indruk van onze trouwfoto’s. Sandra, bedankt!
— Annelies & Marloes
trouwreportage_heerenveen_katlijk
Sandra heeft de foto’s gemaakt op onze bruiloft en daar zijn we ontzettend blij mee! We hadden meteen een goed gevoel bij Sandra tijdens het kennismakingsgesprek. Sandra heeft goede ideeën en denkt aan alles! En op de dag zelf was Sandra bijna ‘onzichtbaar’ terwijl ze precies op de juiste momenten de juiste foto’s heeft gemaakt. Daarnaast is ze een ontzettend plezierig en flexibel persoon. Alles is mogelijk en ook enige tijd na de bruiloft was het geen probleem voor Sandra om ons nog te helpen met de foto’s, zodat we een jaar na dato de perfecte mail konden uitsturen naar onze gasten als mooie herinnering. Kortom een aanrader! Bedankt voor alles Sandra!
— Freek & Rixt
trouwfotograaf_friesland
Sandra bedankt voor de prachtige foto’s van onze bruiloft. Inmiddels hebben we het album in huis en we zijn er erg blij mee! Sandra is professioneel, nauwkeurig en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Zeker een aanrader!
— André Johan & Nienke
bruidsfotograaf Delft - trouwfotograaf Friesland_0084.jpg
Wij trouwden op een schip en onze huwelijksdag was er een met (fotografische) uitdagingen; het weer was namelijk stormachtig. Maar de foto’s zijn prachtig geworden! De ceremonie vond, vanwege het slechte weer, binnen in het schip plaats met ontzettend weinig daglicht. Maar ook hier alle lof voor Sandra. Je ziet gewoon dat er een professionele fotografe aan het werk is geweest!

Sandra was zeer goed voorbereid, had goede tips tijdens de intake en is bovendien gewoon super vriendelijk! Ze is er, maar niet op de voorgrond. Ze weet de mooie momenten tussen familie (tijdens ceremonie bijvoorbeeld) prachtig vast te leggen.

Ook het album is echt de moeite waard: bij twijfel: doen! Sandra maakt er iets prachtigs van en je hebt een blijvend aandenken aan deze mooie dag.
— Jeroen & Susan
trouwfotograaf_amsterdam
Tijdens het kennismakingsgesprek luisterde Sandra naar onze wensen en ideeën, maar ze gaf ons ook handige tips. Op onze trouwdag voegde Sandra zich naadloos in ons gezelschap. Ze was erbij, dat weten we nu we de foto’s bekijken. Tegelijkertijd was ze er ook niet, ze was een stille aanwezige die prachtige momenten vastgelegd heeft die wij soms niet eens gezien hebben. Sandra is een professionele fotograaf met oog voor emotie en pure momenten! Kortom, een prachtig aandenken aan een fantastische dag.
— Sake & Sabine
trouwfotograaf_drenthe
Na een ontspannen intakegesprek bij haar thuis wisten we eigenlijk meteen dat Sandra onze grote dag mocht gaan vastleggen. De stijl van haar fotografie spreekt ons enorm aan: puur, spontaan en ‘echt’. De fotografie tijdens de dag verliep ontspannen, voor het grootste deel van de dag hadden we eigenlijk niet eens door dat ze aanwezig was. Na ontvangst van de foto’s hebben we enorm genoten bij het bekijken ervan. Wat was het een supermooie dag! En wat heeft Sandra die prachtig vastgelegd! Wij zijn echt enorm blij met het eindresultaat en kunnen haar zeker van harte aanbevelen.
— Wouter & Aleida
trouwfotograaf_heerenveen
Wij hebben via Sandra een loveshoot gedaan. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de prachtige fotoreeks die zij van ons heeft gemaakt. Het was een hele gezellige middag, mede dankzij Sandra’s professionaliteit en enthousiasme. De kracht van Sandra is dat zij ervoor kan zorgen dat je je op je gemak voelt en daardoor jezelf bent. Deze fotoshoot is meer dan alleen wat foto’s schieten; er zit ook diepgang in. Dit maakte de middag extra bijzonder. Wij kunnen het iedereen van harte aanbevelen!
— Dennis & Anne-Sophie